2012. február 12-én ismét kiszálláson vettünk részt a csoportom egy részével. Lajtai Tímea (10.A) szervezésében a celldömölki evangélikus gyülekezetet látogattuk meg. Igét hirdetett Varga Lívia lelkész- vallástanár. Az istentisztelet további részében pedig a lányok szolgáltak. Segítségükre volt Miklós Csongor (10.A), aki a lectiot olvasta, valamint kísérte az énekeket.
Ahogy az előző kiszálláson lehetőségünk nyílt családlátogatásra, úgy most a Lajtai család vendégszeretetét élvezhettük a kora délutáni órákban.
A szolgálatban résztvevő diákok : Lajtai Tímea, Szabó Zsófia, Sáhó Kinga, Móré Réka, Annabeth R.B. Nielsen, Borbély Dorottya, Miklós Csongor, valamennyien a 10. évfolyamból.
Samuné Kiss Eleonóra
      csoportvezető

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr314291810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása