Pápa nyerte a református középiskolák röplabdatornáját PDF Nyomtatás E-mail
2012. március 23. péntek, 09:28

150px-emblem_of_the_ppa_reformed_collegeA közelmúltban rendezték meg a református középiskolák versenyét Budapesten. A Pápai Református Kollégium Gimnáziumának röplabdacsapata hosszú évek óta az élvonalban szerepel, most teljesült a várva várt siker: első helyezést szerzett a csapat. - Hét csapat versenyzett, először két csoportban. Összes mérkőzésünket megnyertük.

 A döntő elég szoros volt, az első szettben 30:28-at játszottunk, aztán a másodikban már magabiztosan győztünk. A felkészülés elég kemény volt, hiszen az országos verseny nagy nyomást jelent. Hetente három, egyenként másfél órás edzéssel, edzőmérkőzésekkel készültünk - számol be az előzményekről Drexler Ákos, a győztes csapat tagja.

Idén kupa ugyan nem volt, érmet és oklevelet kaptak a fiúk. De talán ennél is fontosabb, hogy az első helyen túl a legjobb mezőnyjátékos címet is elhozták, ezt Simon Róbert kapta. A Pitó János tanár úr vezette csapatot (Kiss Tamás, Csenbes Ákos, Simon Róbert, Somogyi Bence, Palcsó Bálint, Kovács Róbert, Drexler Ákos) a felsőbb évesek húzzák, de a fiatalabbak is felnőnek a feladathoz.

- Bár a szertornához vonzódtam, a tanár úr "elcsalt" egy edzésre, és úgy megtetszett a röplabda, hogy ennél maradtam. Nagyon jó a csapat, összetartunk, az élet más területein is együtt vagyunk mondta el Ákos.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr14348657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása