Najroda 2012.10.07. 14:44

Refisek a Pávában

A rendszerváltás előtti korszak jó kezdeményezései közé tartozott a Röpülj, páva című tehetségkutató verseny. Ebből ered a Duna TV segítségével megvalósuló új, népi kultúrát támogató-népszerűsítő verseny, a Fölszállott a páva, amely a csíkszeredai és győri területi selejtezőket összefoglaló adásokkal indult  október 6-án, szombaton 18.35-től a Dunán.
"Bár nagyon különböző gyökerekkel rendelkeznek, hasonlóan fiatalok, büszkék és hagyománytisztelők a sorozat két legtávolabbi fordulójának versenyzői."

Müller Kata és diákjaink is a versenyzők között szerepeltek, a Duna TV archívumából megtekinthetjük szereplésüket és a velük készült rövid interjúkat. Sajnos kerültek a döntőbe kedvenceink, bár elérték a továbbjutáshoz szükséges pontszámot, ám a szoros verseny miatti újrazsűrizéskor már nem jutottak tovább.

Gratulálunk Nekik, és büszkék vagyunk Rájuk.

Kovács Márton 28.00-s időponttól

 Milus Fruzsina: 45.40-től
Müller Kata: 50.43-tól
Kovács Márton 51.53-tól

szerepel.

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr174824122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása