72 óra kompromisszum nélkül.jpg

Iskolánk kezdettől fogva részt vesz az önkéntes közösségi munka évek óra folyó - talán legismertebb - országos keresztyén mozgalmában. Idén három csoportban vették ki részüket diákjaink és tanáraink a programból.

Mayerné Pátkai Tünde négy refis diákkal együtt a Vajda lakótelep melletti kiserdő takarításával, lomtalanításával vett részt a Pápai Református Egyházközség szervezésében.

Grigely Csaba Bakonyszombathely osztályából hét fő az első ökumenikus családi nap előkészítésében és lebonyolításában vettek részt.

Vadász Márta szervezésében a Kánaán Házban mázolási munkálatokat végzett két diákunk.

Köszönjük áldozatos szolgálatukat.

De mi is a 72 óra kompromisszum nélkül?

Három nap a tettek mezején!

A 72 óra kompromisszum nélkül egy szociális önkéntes akció, amelyet a három történelmi keresztény felekezet (római katolikus, református, evangélikus) felkérésére az Ökumenikus Ifjúsági Alapítvány szervez, és amely Magyarország fiatalságát hívja közös összefogásra, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért.

A programról bővebben itt tájékozódhatunk. A Vajda lakótelep melletti kiserdő megtisztításáról az infopapa.hu oldalon találunk fényképeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr724857707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása