Kollégiumi vasárnappal kezdődött a második hét a Refiben. Hagyományainknak megfelelően szeptember 8-án a diákságunk nevelőtestületünkkel együtt a pápai református gyülekezettel közösen vett részt az istentiszteleten, amelyen az igehirdetés szolgálatát Szakács Gergely végezte. 

P1160772~01~01.jpg

Szombaton a hatodik órában énekes úrvacsora előkészítő áhítaton készülődtünk a másnapi megszentelő alkalomra Veresné Petrőcz Mária és Vadász Márta vezetésével.

P1160778~03.jpg

A kollégiumi vasárnapi hétvégén a diákság érdeklődésüket felkeltő programokon vehetett részt. Szombat délután Grigely Csaba irányításával métázhattak, vasárnap délután pedig bibliodráma-foglalkozáson fejleszthették személyiségüket Péter-Szarka Katalin és Vadász Márta instrukciói segítségével. Mások sportolással és mozizással töltötték a délutánt Adorján Zoltán és Gyöngyösi Dávid társaságában.

P1160780~04.jpg

Az új kenyérért hálát adó istentiszteleten a Gyülekezet és a Gimnázium lelkészei közösen végezték a szolgálatot. Köszönet ezért  Apostolné Bartha Máriának, Pethő Gábornak, Szakács Gergelynek, Vadász Mártának és Varga Líviának.

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr635532391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása