Október 6-án a kollégiumi vasárnap istentiszteletén emlékeztünk meg nemzetünk mártírjairól, akik hazánk szabadságáért áldozták életüket.

P1160875_700.JPG

Az igehirdetés szolgálatát Nt. Vadász Márta végezte Lukács evangéliuma (16,10) alapján, majd a Gimnázium diákjai idézték fel az aradi hősök példamutatását a Pálóczyné Zergi Klára tanárnő által összeállított és betanított megemlékezésen. Az ünnepélyen bemutatkozott a Gimnázium és a Teológia egyesített kórusa Veresné Petrőcz Mária karvezetésével, Kántor Péter orogonakíséretével.

P1160879_700.JPG

Az istentiszteletet követően diákságunk részt vett a városi ünnepélyen, s az ihászi csata emlékművénél a Gimnázium és Egyházkerület vezetősége koszorúzással fejezte ki tiszteletadását mártírjaink emléke előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr715565928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása