Hadrian 2014.04.25. 09:03

Kedves Szülők és Fiatalok!

A Dunántúli Református Egyházkerület szervezésében idén nyáron újra lesz DURIT-Ifjúsági tábor 2014. július 7-12. (hétfő-szombat) között a balatonfenyvesi Református Gyermek és Ifjúsági Üdülőben (Balatonfenyves-Alsó, Mária utca 54.) középiskolás korosztály részére.

Idei táborunk az Alkalmatlanból alkalmassá – a Biblia különös alakjai alcímet viseli.

A tábor költsége 24.000,- forint, melyből kedvezményesen 8.000,- forint fizetendő résztvevőnként a lelkészi hivatalokban.

A jelentkezés és a részvételi díj befizetésének határideje: 2014. május 20.

A táborba július 7-én, hétfőn 14-16 óra között lehet megérkezni, és szombaton déltől lehet hazautazni. Az első tábori étkezés hétfőn vacsora, mindenki így készüljön! Az utolsó tábori étkezés szombaton ebéd. A szülő általi egészségügyi nyilatkozat kötelező, melyet az érkezéskor át kell adni a szervezőknek! Kérjük TAJ kártya is legyen a a táborba érkezőknél!

 

Üdvöztettel:

Bátki Dávid Géza

etei lelkész, táborszervező

(eteref@yahoo.com Tel.:06-20/445-75-53)

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr76083780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása