_jszakai_foci1_1413637588.jpg_480x640

Németh Krisztián és Szász Csaba beszámolója

 

2014. október 17-én este a pápai sportcsarnokban részt vettünk a JMSZK középiskolások részére szervezett kiskapus labdarugó bajnokságán.

Az elején nem nagy önbizalommal indultunk  a versenyen, úgy gondoltuk, hogy játszunk egy jót és képviseljük az iskolánkat.

A rendezvényt a Rebel-Lion Táncegyüttes nyitotta meg, majd köszöntöttek mindenkit a sportrendezvényen. Ezek után kezdődtek a sorsolások. Megilletődötten vettük tudomásul, hogy a Türr csapatával,két mezős csapattal és az Acsády csapatával kerültünk egy csoportba. Az első mérkőzés előtt nagy volt az izgalom,de jól teljesítettünk. Sikeresen vettük az akadályokat a többi mérkőzésen is, miközben egyre lelkesebbek lettünk. A csoportokból az első kettő juthatott tovább. A csoport mérkőzések utolsó meccsét a Türr csapatával játszottuk. Egyedül velük játszottunk döntetlent, így a csoportból első helyen jutottunk tovább. Az elődöntőben sikeresen helytálltunk, és 4-0 arányban nyertünk. A döntőt a B csoport nyertesével, a Közgáz csapatával játszottuk. A rendes játékidőben nem sikerült előnyt szerezni egyik csapatnak sem, így hosszabbításra került sor. A hosszabbítást 3-3 ember játszotta aranygólig. Amint a hosszabbítás elkezdődött,  csapatunk kapitánya, Szász Csaba megszerezte a győztes gólt. Csabi a tömegbe ugrott, ahol a csapattársakkal együtt örültek a találatnak. Ám a mérkőzés még nem ért véget, fél percnyi kemény és agresszív játék után fújta csak le a mérkőzést a bíró. Mindenki a pályára rohant és ünnepelt. Ezek után az eredményhirdetés következett, majd egy kis ünneplés és elindultunk hazafelé.
A csapat nevében köszönettel tartozunk Varga Ernő tanár únak, aki elkísért minket, és végig biztatott bennünket a hosszú, rögös úton - a győzelem felé.

Csapatunk tagjai:

Barth Vendel

Böröczky András

Imre Dániel

Károlyi Adrián

Kasza Barnabás

Kuti Gergő

Németh Dániel

Németh Krisztián

Németh Levente

Németh Tamás

Szász Csaba

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr16135935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása