Nyilas Misi Karácsonya program a Pápai Refiben 2014 adventjében is

Sok gyermeknek a Karácsony ajándékok nélkül múlik el! Ezen változtathatunk együtt!

A ti osztályotok is részt vehet a „Nyilas Misi Karácsonya” programban, ami az önzetlen segítségnyújtásról szól az évnek abban a részében, mikor talán a legfeltűnőbb a szeretet hiánya világunkban.

Hogyan segíthettek?

Egy cipősdoboznyi ajándékkal!

Mivel töltsétek meg egy cipődobozt?

v    Hogy többet mosolyogjanak: édességekkel…

v    Hogy ne fázzanak: meleg sapkával, sállal, kesztyűvel, zoknival …

v    Hogy egészségesek maradjanak: fogkefével, fogkrémmel, szappannal, samponnal, papír-zsebkendővel …

v    Hogy fejlődjenek: füzettel, tollal, tolltartóval, kifestővel, színes ceruzákkal, radírral, fejlesztő társasjátékokkal, könyvvel …

v    Hogy érezzék, hogy értékesek: egy kedves levélüzenettel (benne válaszcímmel), hogy a kialakuló levelezés által újabb kapcsolatok épülhessenek ki.

A csomagokat a Magyar Református Szeretetszolgálat juttatja el rászoruló nagycsaládoknak, árva-és gyermekotthonok lakóinak. A dobozok egy részét pedig mi magunk visszük el a városban élő segítséget váróknak.

Kérjük, a dobozra ragasszátok fel, hogy milyen korú lánynak vagy fiúnak szánjátok az ajándékokat! S több év tapasztalata: csak olyan tárgyakat rakjatok a dobozokba, aminek te is örülnél, vagy örültél volna kisgyerekkorodban. Rossz, koszos, elnyűtt ajándéknak nincs helye.

 

Gyűjtés ideje: 2014. december 2. – december 15.

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr886931167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása