1. AMária Rádió szeretne elindítani egy kifejezetten fiataloknak szóló internetes rádiócsatornát. Ennek műsorán többek között rövid (2-3 perces) idézetek hangoznának el. Ehhez keres a Mária Rádió olyan fiatalokat, akik az 50 órás önkéntesség keretében vállalnának ilyen felolvasást.

Részletek az erzsebet@mariaradio.hu e-mail címen kérhetők Nagy Erzsébettől.

 

  1. Közösségi szolgálatra diákokat keresünk kézműves foglalkozásokra a pápai Esterházy Kastélyba.

december 12., december 19. 16 és 18 óra között.

 

Jelentkezni: Orbán Zsuzsa 06 20/ 285-8168 számon, vagy ezen, illetve mentorszolgalat@gmail.com e-maileken lehet.

 

III.      A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület az idei évben is megrendezi Adni Öröm elnevezésű, országos karitatív akcióját az Interspar és Spar áruházakban. A Szeretetszolgálat Pápai Csoportja a hagyományokhoz hűen csatlakozik az akcióhoz, melyben iskolájuk diákjai minden évben nagy segítségünkre voltak.
Az idei évben december 16. és 21. között ismét lehetőség nyílik az akcióban való részvételre. A diákok feladata ezeken a napokon az áruházak vásárlói számára szórólapok átadása lesz. Jelentkezés:

  1. december 10.-ig Vadász Márta közösségi koordinátornál

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr968151216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása