Nevezési lap az 5. Ökumenikus Diákfilmszemlén való részvételhez

 

  1. Minden egyes filmhez külön nevezési lapot kérünk.
  2. A nevezési lap letölthető www.okudiakfilm.hu címről.
  3. A letöltött doc fájl minden egyes pontját (kivéve a 13. és 14. pontot) kérjük számítógépen kitölteni.
  4. Az így kitöltött nevezési lapot e-mailben csatolt fájlként 2016. április 27-ig kérjük beküldeni a wettstein.jozsef@gmail.com címre. Ennek megérkezésekor regisztráljuk a filmet a szemle versenyfilmjei közé.
  5. A kitöltött nevezési lapnak e tájékoztató utáni része ki is nyomtatandó. A kinyomtatott lapon a 13. pontban kérjük az alkotó (vagy alkotócsoport esetén a csoport diákvezetőjének) aláírását, amellyel hozzájárul ahhoz, hogy a filmet oktatási célra felhasználhassuk egyházi intézményekben tartott, non-profit (ingyenes) vetítéseken.
  6. Szintén a kinyomtatott példányon a 14. pontban az iskolaigazgató aláírását és bélyegzőjét is kérjük, amely hivatalos igazolása annak, hogy a szemlére nevező diák(ok) az iskola diákja(i).
  7. Ezt a lebélyegzett és aláírt példányt kell végül a filmmel együtt legkésőbb 2016. április 27-én, szerdán 24 óráig postára adni a Budapesti Piarista Gimnázium címére (1052 Budapest, Piarista u. 1.), jól láthatóan ráírva: DIÁKFILMSZEMLE. Postai küldés helyett a küldemény (az adat-DVD-re írt film + a nevezési lap) személyesen is leadható a gimnázium portáján, április 27-én este 21 órai határidőig. A film megérkezését e-mailben visszajelezzük.
  8. A filmben felhasznált zeneszámokat a stáblistában fel kell tüntetni. Saját szerzemény alkalmazása előnyt jelenthet.
  9. A filmek beküldési formátumának jellemzői: bármilyen HD-felbontású (1920x1080, 1440x1080, 1280x720) mts, mp4, m2t, mpg tömörítésű anyagot elfogadunk, azonban kérjük az európai (PAL) képfrekvencia-szabvány megtartását (25p, 50i vagy 50p). Az NTSC (amerikai-japán) rendszernek megfelelő, 29.97 vagy 30 fps-ben beérkezett filmeket a zsűrizéshez át fogjuk kódolni 25 fps-re. HD-nél kisebb felbontású film (pl. DV: 720x576) is természetesen beküldhető.

                                                                                              (leválasztandó)                  

 

 

 

  1. A film címe és időtartama:
  2. A film korcsoport szerinti besorolása (a nem kívánt törlendő): I. korcsoport (5-8. évf.) / II. korcsoport (9-13. évf.)
  3. A film téma szerinti besorolása (nem kívánt törlendő): kiemelt téma: SZÜLŐFÖLD / szabadon választott téma

 

A film alkotójának (vagy alkotócsoport esetén az alkotócsoport diák-vezetőjének)

            4./ neve:

            5./ születési ideje:

            6./ lakcíme:

            7./ e-mail címe:

            8./ az iskola melyik osztályába jár:

Ha alkotócsoport hozta létre a filmet, akkor a fentieken kívül még a következőket is kérjük:

            9./ az alkotócsoport neve:

            10./ az alkotócsoport többi tagja, nevük és életkoruk feltüntetésével:

 

  1. Az alkotó (vagy alkotócsoport) iskolájának neve és címe:
  2. Az alkotás létrehozását támogató tanár(ok) neve és e-mail címe:

 

 

 

  1. Hozzájárulok, hogy az általam/általunk készített, az 5. Ökumenikus Diákfilmszemlére benevezett fenti film oktatási célra, egyházi intézményekben, non-profit felhasználással vetíthető legyen.

 

a film alkotójának (az alkotócsoport diákvezetőjének) aláírása:            ........................................................................

 

 

 

 

  1. Alulírott ..............................................................., a .............................................................................. vezetője

                                 (igazgató neve)                                                 (iskola megnevezése)

 

igazolom, hogy a fenti diák(ok) az általam vezetett iskola tanulói. Részvételüket az 5. Ökumenikus Diákfilmszemlén támogatom.

 

az iskola igazgatójának aláírása, bélyegzője:                          PH.                ........................................................

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr538434406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása