kemeny_zsofi_olvas.jpg
Kedves Refisek,
idén József Attila 112. születésnapját, egyben a Magyar Költészet Napját Kemény Zsófival ünnepeljük (várhatóan) a rajzterem magas belterében a 4-5. órában.
Kemény Zsófit elsősorban slamjeiről, valamint verseiről (Nyílt láng használata című verseskötete 2015-ben jelent meg), illetve ifjúsági regényéről (Én még sosem 2015) ismerhetitek. Legújabb regénye Rabok tovább címmel májusban jelenik meg a Jelenkor kiadó gondozásában.
Zsófival Veress Zsuzsa tanárnő, és Horváth Eszter (12.A) beszélgetnek majd, ti pedig nyugodtan készítsétek kérdéseitek, slamkéréseitek.
A magyar faktosok számára ingyen és igazoltan, a többiek számára opcionálisan, osztályfőnöki engedéllyel látogatható az esemény.
Gyertek, és ünnepeljük együtt a Magyar Költészet Napját, előre is boldog szülinapot József Attilának, és addig is olvassatok regényt és kötetet és hallgassatok slamet Zsófitól, megéri. :)

A beszélgetésre szeretettel várunk minden diákot és tanárt egyaránt 11 órától a rajzterembe.

Horváth Eszter (12.A)

További érdekességek, interjúk és slamek:

Apja-lánya – Kemény Zsófi-interjú – Transzgenerációs irodalom (http://drot.eu/article/apja-lanya-kemeny-zsofi-interju-transzgeneracios-irodalom-1)

Rokonok – a Kemény család (http://konyves.blog.hu/2015/08/07/rokonok_kemeny_istvan_kemeny_lili_kemeny_zsofi)

Kemény Zsófi -…ki vagyok én? (https://wmn.hu/elet/42832-kemeny-zsofi-lany-szep-magas-buta-bolcsesz-zsido-leszbikus-turulkepu---ki-vagyok-en)

  1. Országos Slam Poetry Bajnokság Döntő (https://www.youtube.com/watch?v=69zzyfXtiPs)

Slam Poetry Budapest Klub (November) (https://www.youtube.com/watch?v=EzuVk_9GNXo)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr9712376029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása