„Minden dolgotok szeretetben menjen végbe!” (1Korinthus 16:14) – kezdte köszöntését dr. Kálmán Attila igazgató úr szeptember 24-én délután Dísztermünkben. Az ünnepi szavak abból az alkalomból hangzottak el, hogy korábbi igazgatónk jelenlegi tantestületével, a Tatai Református Gimnázium tanári karával meglátogatott bennünket, hogy megköszönjék segítségünket, áldozatvállalásunkat, amellyel iskolájuk alapítását és megerősödését támogattuk.  

 

 

 

 

 

 

 

A lelkes és fiatal tatai tantestület megtekintette gimnáziumunkat, majd jelképes és humoros ajándékok sorával fejezték ki hálájukat az ötévi együttműködésért. Legkedvesebb ajándékuk tanári kórusuk éneklése volt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tatai gimnáziumról szóló rövid kedvcsináló után a további köszöntéseket – többek között főtiszteletű Márkus Mihály püspök úr üdvözlő szavait – Kovács Dániel igazgató úr viszonozta estebédre invitálva vendégeinket, amelyet az agapé szellemében közösen költöttünk el. Búcsúképpen kollégáink megtekintették református templomunkat, majd Isten áldásával hazautaztak.

Adorján Zoltán

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr1002336611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.