A Pápai Református Kollégium Gimnáziumának és Művészeti Szakközépiskolájának tantestülete csendes nappal kezdte munkáját Döbröntén.

tanévkezdés2012pk.jpg

János apostol fenti szavait választotta Vadász Márta vezető vallástanárunk vezérigéül. Ugyanezen ige szellemében beszélgethettünk a délelőtt folyamán Főtiszteletű Steinbach József püspök úrral, akivel iránymutató eszmecsere bontakozott ki a jövendő kérdéseiről, feladatairól, lehetőségeiről.

tanévkezdés2012simonné.jpg

A délután folyamán Simonné Zachár Anna pszichopedagógus a modern pedagógia egy népszerű irányáról, a Gordon-módszerről tartott élményszerű előadást, ráhangolva testületünket a közelgő munkára.

tanévkezdés2012pályi.jpg

Esti és másnap reggeli áhítatunkon Pályi Gábor tisztelendő úr lelkészi és pedagógiai hitvallásának lehettünk részesei. Mindez a nyári szünet testi-lelki pihenése nyomán felüdítő lelki gyakorlat volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr114759070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása