papairefi 2011.03.05. 22:35

A reklám helye

Nyugalmat árasztó erdők, világhírű, mézédes borok, természet által formált bámulatos cseppkövek, hagyományőrző falvak és épületek… Nem, nem külföldről van szó, hanem egy méltatlanul hanyagolt magyar tájról. Ez az Északi-középhegység.
A téli sport szerelmeseinek ideális célpont lehet a kékestetői, a galyatetői valamint a bánkúti sípálya. Amint sétára alkalmas az idő, látogasson el a Bükki Nemzeti Parkba és Hollókőre, ami az UNESCO világörökség része.
Nyáron, amikor már kicsit több szabadidő áll a rendelkezésére, feltétlenül látogasson el Egerbe! Amellett, hogy Észak-Magyarország egyik legszebb városa, számos világhírű műemlékkel is rendelkezik (pl. egri vár).
Kihagyhatatlan élmény továbbá az Aggteleki -cseppkőbarlang és a Béke-barlang. Ősszel pedig az egész családnak kikapcsolódást nyújthat a Börzsönyben a Királyrét, a Csóványos és az Ipoly-völgy, ha természetjáráshoz van kedvük.
Csodás tájak, látnivalók itthon is vannak-csak jó helyen kell keresnünk azokat!
Takács Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr252748249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása