Minden évben, mint mindig, amikor eljönnek a Karácsony előtti várakozás hetei, én is elindulok kis csoportom egy részével a Barátok utcai Idősek otthonába. Sok éves hagyomány ez már nálunk. Lázasan készülődünk, tanuljuk a verseket, énekeket, hogy minden évben valami újat kapjanak tőlünk az otthon lakói. Izgalommal és szeretettel várnak bennünket. Az ismerős dalokat velünk együtt énekelik.
Hagyomány már, hogy ők is saját verssel kedveskednek nekünk. Nagyon hálásak tudnak lenni, mi pedig boldogok, hogy egy rövid húsz vagy harminc percre sikerül feledtetni velük a mindennapok nehézségeit.
A Szeretet ünnepének óriási ereje és szépsége van. Az együttlét, az egymásra szánt figyelem a legnagyobb karácsonyi ajándék, ezért is tartjuk fontosnak, hogy mi is adjunk egy kis szeretetet azoknak, akik valamilyen okból nem tudnak együtt lenni családtagjaikkal.
 
                                                                               Kovácsné Orbán Magdolna
                                                                         9.  A. B.C. osztály csoportvezetője

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr663508300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása