Nagyszámú érdeklődő jött el a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakközépiskolája 2011. december 3-án tartott nyílt napjára.

Vendégeink órákat látogathattak, megtekinthették művészeti osztályaink táncbemutatóját és rajzkiállítását, betekintést nyerhettek Kálvin János mindennapjaiba hittanórán, és megismerkedhettek a következő tanévben induló osztályok osztályfőnökeivel. Különlegessége rendezvényünknek, hogy korábban végzett diákjainkat kérjük ilyenkor, jöjjenek vissza iskolánkba, és jelenlegi végzős tanulóink, valamint az iskolánk iránt érdeklődők számára tartsanak pályaválasztási tanácsadást. Mint a múlt évben, idén is nagy volt a kíváncsiság eme lehetőség iránt.  A nap részletes programját egy korábbi írásunkban már ismertettük.

Nyílt napunkról beszámol a Veszprém megyei Napló, a cikk itt érhető el.

Az eseményt  néhány fénykép segítségével idézzük fel, aki pedig személyesen is szeretné megtekinteni iskolánkat, s most nem volt lehetősége eljönni, várjuk következő nyílt napunkon, 2012. január 7-én.

Adorján Zoltán

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr603444604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása