papairefi 2012.02.27. 23:59

481 perc irodalom

A tavalyi év megemlékezéseinek sorában az egyik legjobban sikerült rendezvény a 480 perc felolvasás volt. A 481 perc felolvasás nem hangzik ilyen jól, de már csak kevesebb mint hétezret kell ahhoz aludni, hogy az 500 perc felolvasásig eljussunk, így hát belevágunk.
 
Az időpont közeli, ugyanis március 4-én kollégiumi vasárnap lesz, tehát előtte, 3-án, szombaton tanítunk. Ennél jobb programot nem is lehetne kitalálni erre a napra. Délután 3-kor szeretnénk kezdeni, vagyis este 11 után 1 perccel érne véget ez az irodalmi hosszútávfutás. Helyszín: a Díszterem.
Várjuk azon diákok, öregdiákok, tanárok, volt tanárok jelentkezését, akik szívesen felolvasnák kedvenc versüket, novellájukat vagy bármilyen műfajú rövid írást, és így megosztanák azt a nyilván folyton változó közönséggel. Aki énekkel színesítené a műsort, azt is szívesen meghallgatjuk, a líra első évezredeiben elképzelhetetlen volt a szöveg dallam nélkül.
 
Jelentkezni itt lehet, az eddigi jelentkezéseket, majd a végleges beosztást pedig itt lehet megtekinteni. 

A rendezvényen résztvevő kollégisták jelenléte itt követhető nyomon.
 
Kérjük, mérjétek le a felolvasandó mű(vek) hosszát, és adjátok meg azt is, hogy meg tudjuk szerkeszteni a programot! 20 percben szeretnénk maximálni egy ember idejét, de ez persze a jelentkezők számától is függ. A felolvasás előtt célszerű egy rövid ajánlást adni, főleg ismeretlenebb szerzők illetve művek esetén – de nem kötelező. (Az igényelt időnél számolj ezzel a felvezetővel is!)
 
Mindenkit szeretettel vár a rendezők nevében: Adorján Zoltán

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr654172079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása