„Fokozatosan jöttem rá, hogy a legtöbb esetben a világ ígéretei csupán illúziók; az a legjobb és legbiztosabb, ha hiszünk önmagunkban, és tisztában vagyunk saját értékeinkkel.”

Michelangelo Buonarotti (1475-1564)

Tizenötödik alkalommal került megrendezésre a pestszentlőrinci Kondor Béla Közösségi Házban ez az országos képző-, ipar- és fotóművészeti tárlat. Idén második alkalommal küldtünk munkákat a pályázatra és ismét sikerrel jártunk. Az ország 36 intézményéből, 396 diák, közel 900 alkotása közül minden pályázónk /Bede Péter (12.M), Süle Edina (12.M), Karcag Bence (11.M)/ alkotásait beválogatta a szakmai zsűri a kiállításra, valamint Jakab Bettina (12.M) és Lőwenberger Patrik (12.M) díjazottak lettek.A díjakat és emléklapokat 2015. március 3.-án vehették át a diákok a kiállítás megnyitón.

petra.png

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr607256299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása