Halászné Kapcsándi Szilvia

 Gyűjteményünk az idei esztendőben első alkalommal rendhagyó módon készül a nemzeti ünnepre. A városi, „1848 üzenete” című rendezvényhez kapcsolódva egy időszaki kiállítással szeretnénk emelni az ünnep fényét. 

A múzeum egész napos nyitvatartással, 9- 17 óráig várja a látogatókat. A kollégiumi vasárnap keretében tartott ünnepi istentisztelet után közvetlenül, 11 óra 15 perckor kerül sor a Gyűjteményekben a „Nemcsak múlt, hanem élő hagyomány” című időszaki kiállításunk megnyitójára, melyen Köntös László gyűjteményi igazgató köszönti az érdeklődőket. 14 órakor, a Március 15. téren kezdődik a városi megemlékezés, majd ezt követően „Huszárkodó” családi délutánra, alkotó foglalkozásra invitálunk mindenkit, aki szívesen öltené magára a 48-as huszárok korhű öltözetét, készítene ünnepi szabadságvirágot vagy kis huszárt.

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit: emlékezzünk együtt Petőfire, Jókaira és a 48-as szabadságharcosokra!

Átvéve: refdunantul.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr307262549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása