Ezúton tájékoztatjuk diákjainkat és családjaikat, hogy tanévnyitó istentiszteletünk 2016. augusztus 31-én lesz 15 órai kezdettel a református templomban a megszokottak szerint. Az évnyitó istentiszteleten igét hirdet Főtiszteletű Köntös László, a Dunántúli Református Egyházkerület főjegyzője

Kérjük, hogy tanulóink 14.30-ra jöjjenek iskolai ünneplő öltözetükben, és az iskolaudvaron gyülekezzenek osztályonként. 

A hetedikes és kilencedikes, ill. az új, még esküt nem tett diákok, 14 órára érkezzenek meg az iskola dísztermébe, ahol az eskü szövegét előzetesen megismerik, az eskütételt elpróbálják.

 Az istentiszteletet követően év eleji tájékoztatókat tartunk osztályonként a kijelölt épületekben, illetve osztálytermekben.  

A tankönyveket augusztus 30-án, kedden 9-12, valamint 15-18 óra között lehet átvenni előzetesen egyénileg az iskola kis tornatermében, illetve szeptember elsején az első három órában, osztályfőnöki órák keretében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr5011656636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása