Molnár Mária születésének 125. évfordulójára szervezett vándorkiállítás április 11-től a Pápai Református Kollégium Gimnáziumának és Művészeti Szakközépiskolájának dísztermében látható.

A tárlatot és előadássorozatot a Magyarországi Református Egyház Missziói Osztálya szervezi. Mártír misszionáriusunk életét és szolgálatát Miklya Luzsányi Mónika mutatta be kiállítást megnyitó előadásában a Kollégium diákjainak.  A vándorkiállítás 12 nagyméretű (100 cm x 70 cm-es) színes tablón korabeli felvételekkel, és használati tárgyak fotóival illusztrálva ábzárolja Molnár Mária elhívását, szolgálati területeit, missziói közösségének, a pitiluiaknak életmódját.

A kiállítás anyaga alkalmas mind a gyülekezetek, mind iskolai csoportok közötti missziói munkára. A kiállítás megnyitó és az előadások során Miklya Luzsányi Mónika Power Point bemutatójának keretében ismerheti meg a hallgatóság a Molnár Mária kutatások új eredményeit.

Örömmel várjuk mindazokat, akik szeretnék megtekinteni a vándorkiállítást.

Kapcsolódó link: www.reformatus.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr424399509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása