Április 19-én, csütörtökön közel 40 diák társaságában és csoportvezetőink: Varga Lívia és Samuné Kiss Eleonóra szervezésében Budapestre utaztunk. Úti célunk a Református Egyház és a rendőrség által támogatott, létrehozott Kontrasztkiállítás volt.

A kiállítás 8 szobában különböző témákat dolgozott fel, mint például: családon belüli erőszak, abortusz, válás, függőségek és ezek ellentéte, kontrasztja: boldog házasélet, gyermekvállalás, példaképek szerepe a családban. A témák nagyon szemléletes feldolgozása, prezentálása megdöbbentő és elgondolkodtató volt számunkra. Az utolsó szoba a kiállítás lezárásaként a megváltás címet kapta. Itt oldódott fel az a feszültség, melyet az előző szobákban látottak váltottak ki belőlünk. A látogatást csoportokra bontva közös beszélgetéssel zártuk.
A kirándulást a Parlament megtekintésével zártuk. Ez a nap mindannyiunkra maradandó benyomást gyakorolt.
 
                                       Juhos Adél, Knapecz Kata, Kiss Flóra
                                                                     10.M

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr474478656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása