Böröczky Dezső (11/B) a Történelem OKTV országos II. helyezettje lett, ennek elismeréseként vehette át oklevelét dr. Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkártól néhány nappal ezelőtt Budapesten. Osztozhatott örömében felkészítője, Pál Judit tanárnő és Kovács Péter igazgató úr, akik elkísérték kiváló diákunkat az ünnepélyes eseményre.

Az eredményhirdetést követően a Veszprém megyei Napló és a papa-ma.hu hírportál munkatársai is készítettek interjút Dezsővel és Pál Judittal, amelyeket a fenti linkekre kattintva olvashatnak el az érdeklődők.

Érdemes tudni, hogy az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) a legrangosabb tanulmányi verseny középiskolások számára, és Dezső 3568 versenyző közül érte el a történelem tantárgyból a második helyezést.

Még egyszer gratulálunk diákunk és kollégánk rendkívüli eredményéhez, és köszönjük kiváló munkájukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr724591999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása