tamaránakDSC_0172cr.JPGHarmadik alkalommal rendezzük meg egész délutánt és estét kitöltő irodalmi programunkat, amelyen -  iskolánk alapítására emlékezve - legalább 482 percen keresztül olvasunk fel egymásnak. Célunk, hogy tiszteletünket fejezzük ki ezzel is ősi Kollégiumunk kulturális öröksége iránt, hogy hasznosan és kellemesen töltsük szabadidőnket, hogy népszerűsítsük  az irodalmat.

tamaránakDSC_0197cr.JPG

 

 

 

Március 9-én iskolánk dísztermében lesz rendezvényünk, amelyet 15.30-kor kezdünk és elméletileg 23.32-kor fejezünk be. Mindenkit szeretettel hívunk programunkra, jelentkezni az alábbi linkre kattintva lehet március 8-án 8.00-ig. Ha esetleg nem tudsz eljönni személyesen, akkor is van rá lehetőség, hogy megoszd velünk kedvenc olvasmányodat, ha felolvasásodat interneten keresztül vagy digitális adathordozón  juttatod el hozzánk.

 

LINK

Az eddig jelentkezettek itt tekinthetők meg.

 A felolvasáson éppen jelen lévők listája.

Irodalom

Kedvenc tanom

Jó tanulni róla

Egészen jó móka!

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr215104614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása