A MRE Zsinati Ifjúsági Irodája felhívását közöljük:

2013-as Csillagponton „Mutass be…!”

Itt az idő, hogy a következő Csillagponton Te is megmutasd magad! Úgy érzed, hogy a gyülekezeted, az ifid, vagy épp az iskolád más, mint a többi református gyülekezet, ifi, vagy iskola? Be tudsz valami érdekeset mutatni számunkra?

Akkor ne fogd vissza magad: „Mutass be!” Mi nem a biztos receptet szeretnénk megtalálni. De fontosnak érezzük, hogy református fiatalok álljunk ki egymás elé és jó példát mutassunk egymásnak. Ismerjük meg egymást.

Légy érdekes és interaktív. Készülhetsz bármivel, amit érdemesnek találsz arra, hogy megmutasd, pl.: rövid színdarab, zenés, táncos produkció, gyülekezeted, ifid, iskolád bemutatása stb. Minderre 20 perc áll rendelkezésedre. Jelentkezni 2013. május 10-ig lehet.

Jelentkezni ide kattintva lehet

A részletekről vallástanáraitoknál és az alábbi elérhetőségeken érdeklődhettek.


MRE Zsinati Ifjúsági Iroda
Szontágh Szabolcs 06-30/743-5186
Kis Reni 06-30/747-3595
ifjusag@reformatus.hu
http://www.reformatus.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr555232732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása