Kedves Refisek, akik érdekeltek vagytok a közösségi szolgálatban!

  1. A pápai Kilián lakótelepen plakátolás feladatra keres a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ (Illés Viktória) diákokat augusztus 7.-re. A plakátok átvétele aug. 7.-én a JMSZK (színház épület) emeleti előterében; jelentkezni a program felelősénél, Illés Viktóriánál, vagy 20/285-8168 telefonszámon, vagy válasz e-mailben lehet.

 

  1. A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a Kópé-várba keres gyermekek felügyeletére diákokat. Jelentkezés és előzetes egyeztetés a 06/89 313-329 számon Somogyiné Szilviával, vagy Vesztergomné Katival lehetséges.

 

  1. A Pápai Vízmű keres diákokat kánikulai napokon történő vízosztásra. Jelentkezni: Szili Ágnes 30/530-4285 számon lehet.

 

Továbbá felhívom az Iskolák figyelmét Facebook oldalunkra, ahol -többek között- minden közösségi szolgálati lehetőséget nyilvánosságra hozunk.  https://www.facebook.com/onkentes.pontpapa

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr487671108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása