A Tarczy Lajos Általános Iskola rendezésében 2011. december 2-án került sor a városi bibliaismereti versenyre.

A Pápai Református Kollégium Gimnáziumának és Művészeti Szakközépiskolájának 7.B oszályos reformátusaiból delegáltunk egy négyfős csapatot a 6-7-8. osztályos korcsoport számára meghirdetett versenyre. A csapat tagjai: Apostol Mária Kata, Király Gerely Donát, Szabó Boglárka, Szita Bernadett.

A versenyre Ábrahám és Izsák történetéből, Mózes születéstörténetéből, Sámuel születés-, illetve elhívás történetéből, illetve két újszövetségi történetből készültünk a versenyt megelőző hetekben

        A versenyfeladatok változatosak voltak: ki mondta kinek, igaz-hamis, bibliai számolós feladatok és tesztkérdések ellenőrizték, hogy a diákok alaposan ismerik a fentiekben megnevezett ó-, illetve újszövetségi történeteket.

        Gimnáziumunk csapata az első helyezést szerezte meg!
 
                                                                                                 Varga Lívia
                                                                                             ref.lp, vallástanár
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr263503104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása