Az idei advent során bővelkedtünk a programokban. Kronologikus rendben ismertetjük szolgálatainkat, rendezvényeinket.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nov. 27. vasárnap 19:00 A 11/A és osztályfőnökük, Mayerné Pátkai Tünde nyitotta meg az adventi időszakot a Gimnázium dísztermében tartott lélekemelő műsorral.

 

 

 

 

Dec. 3. szombat A 10/M osztály Pitó Katalin osztályfőnök vezetésével adventi kiszálláson volt a Magyar Református Egyház Ráckeresztúri Drogterápiás Központjában. Az igehirdetés szolgálatát Varga Lívia végezte.

 

 

 

 

 

Dec. 4. vasárnap 10:00 A 11. B osztály adventi kiszálláson volt december 4-én Adásztevelen.

 

Dec. 4. vasárnap 19:00 A 10/C osztály Varga Mária osztályfőnökkel adventi műsort adott elő a Gimnázium dísztermében.

 

Dec. 11. vasárnap 19:00 A 7/B Nagyné Steinbach Zita osztályfőnökkel adventi műsorral mutatkozott be a Gimnázium dísztermében.

Dec. 13. kedd 17:30 A Leányinternátus 9/M és 10/M osztályának csoportjai (Varga Lívia csoportvezető, ref. lelkész a felkészítő) adtak adventi műsort a Barátok utcájabeli Idősek otthonában.
 
Dec. 14. szerda 15:00 Iskolánk vöröskeresztes bázisiskola. A Kerpel Péter irányította Vöröskeresztes szakkör diákjai Attyapusztán adtak elő adventi műsor az ottani szociális otthonban. Korábban pedig a TESCO-ban gyűjtöttek adományokat a rászorulóknak, amelyről a Veszprém megyei Napló is beszámolt.
 
Dec. 14. szerda 15:30  A Leányinternátus 9/A,B,C osztályának csoportjai (Kovácsné Orbán Magdolna csoportvezető a felkészítő) adventi műsort mutattak be szintén a Barátok utcájabeli Idősek otthonában.
 
Dec. 15. csütörtök 14:30 A Leányinternátus 10/A,B,C osztályának csoportja (Samuné Kiss Eleonóra csoportvezető a felkészítő) adventi műsorral látogattak el a Teveli úti Idősek Otthonába.
 
Dec. 15. csütörtök 16:00 A vöröskeresztesek szétosztották a rászorulóknak a TESCO-ban gyűjtött ajándékokat a Nátus konyhán.
 
Dec. 15. csütörtök 17:00 8/B osztály betlehemest mutatott be a Kánaán Anyaotthonban. Felkészítőjük Adorján Zoltán osztályfőnök volt.
 
 
 
 
Dec. 18. vasárnap 19:00 Vadász Márta vezető vallástanár és Pálóczyné Zergi Klára némettanár szervezésében a németül tanuló diákok mutatták  be a negyedig adventi estén műsorukat.
 
Dec. 19. hétfő 11:00 A 8/B osztály betlehemesükkel az Árok utcabeli Idősek Otthonában élőket örvendeztette meg.
 
Dec. 20. kedd 17:00 Karácsonyi istentisztelet és műsor volt a református templomban. Az igei szolgálatot Mayerné Pátkai Tünde végezte János evangéliuma alapján, majd a Gimnázium  énekkara adott elő két kórusművet. A továbbiakban a 8.B osztály mutatta be betlehemesét, végül 10. és 11. osztályos diákok kis kórusa vezetésével együtt énekeltünk karácsonyra készülvén. Vadász Márta bocsátotta karácsonyi szünetre az ünneplő gyülekezetet.
 
A következőkben a karácsonyi betlehemesről készült videófelvételt és néhány fényképet lehet megtekinteni:
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papairefi.blog.hu/api/trackback/id/tr333503176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása